Intrebari frecvente

Câte şedinţe trebuie să fac?

Numărul şedinţelor de bioenergie diferă de la persoană, la persoană, de la o afecțiune la alta. O serie completă cuprinde 5-10 şedinţe de terapie cu bioenergie. Din acest motiv, se recomandă în general ca în urma unui program de terapie de 5-10 şedinţe, persoana să aştepte încă patru săptămâni înainte de a începe sesiuni suplimentare, dacă este necesar.

Periodic se pot face ședințe de terapie pentru o funcționare optimă a organismului.

Cum și pentru ce este folosită terapia cu bioenergie?

Multe persoane mă întreabă dacă folosind bioenergia pot sa prevăd viitorul sau fapte ce s-au petrecut în trecut: răspunsul este NU! Cu ajutorul bioenergiei pot să fac un singur lucru și cel mai important: să tratez bolile pacientului - lucru pentru care, de altfel, am convingerea că am fost binecuvântat cu aceste calități. Dețin și harul clarvederii, dar îl folosesc strict pentru lucruri concrete.

Unii oameni au impresia ca un bioenergoterapeut este un vrăjitor sau se ocupă de lucruri necurate - opinie total eronată, izvorâtă probabil din ignoranță ori din lipsa unei documentări în domeniu. Un bioenergoterapeut acționează cu credință în Dumnezeu și cu legile iubirii față de semeni, scopul acțiunilor sale fiind exclusiv ajutorarea oamenilor prin reechilibrarea bioenergetica a acestora la nivel fizic, sufletesc și spiritual.

În primul rand, bioenergia este un har de la Dumnezeu. Bioenergoterapeutul nu este decât un simplu instrument prin care Dumnezeu lucrează pe acest pamant.

Bioenergoterapia reprezintă un proces bioenergo-informațional complex, care vizează atât sănătatea fizică, cât și cea sufletească și spirituală: este o emisie de energie îndreptată pe o anumită frecvență, cu dragoste, către cel suferind, cu scopul de a-I vindeca sau după caz, a-i atenua suferința sau boala.

Ce simptome pot avea în urma terapiei cu bioenergie?

Unele persoane manifestă o oarecare reticență față de ședințele de bioenergoterapie, explicația fiind aceea ca le este teama sa nu li se întâmple ceva rău - lucru total imposibil, întrucât ședințele de bioenergoterapie nu au efecte adverse și nu există nici o contraindicație în ceea ce privește acest tip de terapie.

Nu m-am născut cu aceste calități ci le-am descoperit, intamplator, la varsta de 25 ani, când am trecut prin niște evenimente neplăcute, și am căutat răspuns la problemele mele. Până în acel moment au existat manifestări legate de aceste resurse, însă nici eu, nici familia nu le găseam o explicație, accesul la informație fiind limitat în acea perioadă.Atunci nu știam ce este, dar pe parcurs mi-am dat seama de calitățile mele.

În timp, am început sa îmi controlez aceste energii și să le folosesc în scopul de a trata pacienți.

Aceste calități se pot și moșteni. Toți avem bioenergie, doar că într-o măsură diferită: sunt puține persoane cu un nivel de energie care au puterea de a vindeca alte persoane. A face tratamente fără a avea suficientă energie și cunoștințe în acest sens poate fi foarte periculos pentru terapeut.

În general, cei înzestrați cu un nivel ridicat de bioenergie simt ca au ceva special.

Ce poate face un bioenergoterapeut și mai ales, ce nu poate? În ce afectiuni se poate interveni și în care nu?

Un bioenergoterapeut poate să descopere afecțiunile de care suferă o persoană, unde există dezechilibre energetice și goluri de energie. Poate trata și înlătura aproape orice boală provenită din atacuri energetice: insomnia, somnul agitat, palpitatii puternice ale inimii, dureri de cap, stări de greață, vărsături, intoxicații cu metale grele, etc..

Există unele boli, de pildă cancerul, care nu pot fi vindecate prin bioenergie. Bioenergia ajută pacientul să răspundă mai bine la chimioterapie, să suporte mai ușor efectele adverse ale acesteia (cum ar fi greața, vărsăturile, diareea), îi fortifica sistemul imunitar și ajută organismul să lupte cu boala.

Afectiunile la care nu se poate interveni sunt malformațiile congenitale, paraliziile, unele boli dermatologice, unele boli care sunt cazuri chirurgicale provenite în urma atacurilor energetice.

Am avut mai multe paciente care nu puteau rămâne însărcinate și care, în urma ședințelor efectuate, au reușit să-și împlinească visul de a deveni mame.

În viața de zi cu zi, cu ce mă ajută faptul că am astfel de calități? Există și dezavantaje?

Avantajele sunt legate de faptul că aceste calități mă ajută să simt tot timpul omul: dacă are probleme de sănătate, dacă are sufletul încărcat, dacă are nevoie de sprijin, etc. În plus, acționează ca un far în mediul social: mă ghidează spre prieteni adevărați, pentru că, datorită acestor resurse percep energiile și curățenia sufletului celor cu care intru în contact.

În ceea ce privește dezavantajele, vă mărturisesc că acest cuvânt nu se regăsește în vocabularul meu - e o chestiune de percepție personală, binecuvântările sunt un dar de la Dumnezeu!

Pot face și ședințe la distanță? Cum se desfășoară acestea?

Da, pot face și tratamente la distanța: am nevoie de o poză a pacientului, numele și trebuie să știu locul în care se afla. Am mulți pacienți pe care îi tratez de la distanță, unii aflați chiar la mii de kilometri, în America, Canada, Suedia, Italia, Franța etc.

În timpul ședințelor, pacienții mei simt în corpul lor energia cu care acționez pentru a le vindeca anumite stări de disconfort și înlătur atacurile energetice trimise asupra lor de persoane rău intenționate.

Cui mă adresez, cine sunt pacienții mei?

Terapia cu bioenergie reprezintă o metoda de tratament fără contraindicații, la care pot apela oameni din toate categoriile de vârstă, copii, adolescenți, femei însărcinate, pentru ca micutii lor să vină pe lume fără probleme de sănătate, dar și persoanele trecute de a doua tinerețe. Prin bioenergie am tratat chiar și animale (câini și pisici).

Cât timp durează ședințele de bioenergoterapie, ce se întâmplă cu tratamentul medicamentos?

O ședință de bioenergie durează aproximativ 30 minute, sau în funcție de complexitatea cazului. Evident ca tratamentul medicamentos poate continua fără probleme în paralel cu cel complementar.

Pot da cateva sfaturi cititorilor mei, prin care să-și crească starea de bine?

Sa fie buni și iubitori cu ei înșiși și cu cei din jur. Să privească cerul, sa umble desculți pe iarbă, să vadă frumusețea din jurul lor și să se oprească din tumultul vieții cotidiene măcar o clipă pentru "a simți"!

Să ierte și să dăruiască ușurarea iertării. Să iubească și să se lase iubiți!