Despre Mine

Bine ai venit pe site-ul meu, o pagină menită să ajute oameni interesați de vindecarea lor energetică și spirituală.

Numele meu este Marian Gheorghe și m-am născut în Râmnicu Vâlcea. Datorită unor probleme avute în trecut de natură spirituală și neputându-mi explica anumite stări atât fizice cât și psihice în care mă aflam, am început să caut explicații pentru a mă elucida. Am apelat la ajutorul bisericii, medicilor și după multe căutări l-am întâlnit pe mentorul meu Victor Matanie care m-a ajutat să imi rezolv acele probleme și să realizez puterea și darul cu care am fost înzestrat.

Tehnica pe care o aplic pentru curățarea energetică și dezlegarea de energii negative, este o metodă foarte veche pe care am dobândit-o lucrând alături de mentorul meu Victor Matanie timp de 4 ani de zile.

După mulți ani de practică, cea mai mare apreciere a venit din partea pacienților mei, care au fost foarte mulțumiți de efectele produse de terapiile propuse și de rezultatele observate la final.

Cele mai frecvente cazuri pentru care am fost solicitat sunt: probleme de anxietate, depresie, tulburări afective, insomnii, eliminarea blocajelor și a obstacolelor prin care trec diferite persoane, înlăturarea energiilor negative din corpul și din casa lor, dezlegarea de blestemele generațiilor anterioare și multe altele.

Mulți dintre pacienții mei mă consultă și în privințe precum:

  • Consiliere spirituală
  • Curățarea și dezlegarea de energii negative care atacă aura, spiritul sau corpul
  • Intoxicații cu metale grele cum ar fi plumb sau mercur
  • Curățarea energetică a persoanelor cu probleme aflate în țări străine sau la distanță
  • Curățare de atacuri PSI
  • Purificarea de energii negative a sediilor și a locuințelor, acest lucru ducând la sporirea abundenței, bunăstării și a armoniei din spațiile unde se află

Așadar, dacă ai o problemă de sănătate, suferi de anxietate, depresie, tulburări afective, insomnii, crezi că cineva te-a atacat energetic sau de mult timp simți că lucrurile nu merg cum trebuie în viața ta, apelează cu încredere și fă-ți o programare pentru un consult, unde vom stabili de comun acord pașii care trebuiesc urmați pentru rezolvarea problemelor tale.

Cu cât aștepți mai mult ca simptomele tale să treacă, cu atât ele se vor amplifica mai tare iar dacă metodele tradiționale nu au funcționat, cu siguranță vei simți îmbunătățiri după prima ședință de terapie. Bioenergia înseamnă cunoaștere iar vindecarea depășește barierele "medicinei" moderne.